Værd at vide om kviklån

Compaw.dk hjælper dig med at forstå - og skabe overblik - over markedet for kviklån.

17 feb. 2014 Alper Sahin

Alle selskaber har forskellige krav til, hvilken alder du skal have for at kunne låne penge. Intervallet er henholdsvis imellem 18 – 25 år. Krav til indkomst er også meget varierende alt efter hvor stort et beløb, du gerne vil låne. Det er dog værd at notere, at ingen selskaber låner penge ud til personer, der er registreret i RKI eller lignende.

Compaw.dk hjælper dig med at finde kviklån til den rigtige pris ved at sammenligne priser fra flere udbydere. Men hvilken udbyder du skal vælge afhænger af dine behov og din situation. Her er tre god råd som kan hjælpe dig.

Overvej dine behov

Du kan få en kort introduktion til de forskellige lånemuligheder her. Husk at undersøge udbydernes vilkår mv. grundigt, før du vælger den udbyder, du vil låne hos. Har du brug for at låne penge i en kortere periode, eller kan du vente på at du får lån og så bruge pengene? Overvej dine behov nøje, så du laver det rigtige valg.

Undersøg markedet

Det er her, vi særligt kan hjælpe dig! På Compaw.dk kan du finde navnene på de udbydere, der tilbyder forskellige kviklån. Du har mulighed for at tilpasse din søgning helt som, du ønsker det og compaw.dk kvitterer ved at vise en oversigt over udbydere, der kan imødekomme dine eksakte behov.

Vær ærlig

Vær ærlig over for dig selv. Har du virkelig brug for at låne penge – eller kan du udskyde det du gerne vil låne penge til? Hvornår kan du betale lånet tilbage? Du betaler typisk et rykkergebyr hvis du misser en betaling.